Spoedcursus

Een snelle en leerzame manier om je rijbewijs te halen!

Heeft u een vraag?

Spoedcursus

Iets voor jou?

Heb je geen zin om lang te wachten met het behalen van je rijbewijs of is er een andere aanleiding om je rijbewijs met spoed te halen? Volg dan nu een spoedcursus bij Autorijschool  A-Z en haal je rijbewijs binnen 3 a 4 weken!

Wat is een spoedcursus?

Een spoedcursus is een snelle en leerzame manier om je rijbewijs te halen. Iedere cursist is anders en hier houden wij ook rekening mee. Het lesprogramma wordt op maat afgesteld waardoor je optimaal wordt voorbereidt op het praktijkexamen. Je lest altijd bij dezelfde rijinstructeur. Op deze manier lessen we op een efficiënte manier waarbij de instructeur rekening kan houden met de vaardigheden van de cursist.

De voorwaarde is wel dat je in het bezit bent van een theoriecertificaat. Zonder het certificaat kun je geen praktijkexamen doen. Je kunt wel alvast beginnen met het volgen van rijlessen. Zodra je je theorie hebt behaald vragen we gelijk een praktijkexamen aan.

Hoe ziet een spoedcursus eruit?

Tijdens de intake zal je rijinstructeur een advies geven over het aantal lessen dat je nodig zult hebben. Dit aantal lessen wordt binnen de afgesproken termijn gepland. Ook vragen we gelijk het praktijkexamen aan. We maken gelijk een plan van aanpak.

 

 

Waarom een spoedcursus bij autorijschool A-Z?

We berekenen GEEN EXTRA kosten, je betaalt dus de reguliere prijs van het pakket

We hebben een HOOG slagingspercentage

We hanteren FLEXIBELE lestijden

Je hebt altijd een VASTE rijinstructeur

Heb je vragen?

Als je vragen hebt dan kan je contact opnemen.

We wachten op je telefoontje

Bel ons om je eerste rijles in te plannen!

Heeft u een vraag?

Autorijschool A-Z: de beste keuze voor jou!

Wat zeggen onze leerlingen over ons:

Bram

Hele leuke rijschool. Duidelijke uitleg. Ontspannen sfeer.

Dara

Ik ben super blij met de leerzame en leuke lessen die ik heb gehad.

Jonathan

Zeker een aanrader om bij deze rijschool les te nemen.

Zara

In een keer geslaagd net als mijn broer Casper. Top rijschool!

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Even bellen of mailen?

Wil je meer informatie of heb je vragen? Wil je weten welk pakket het beste bij je past? Neem dan vooral contact met ons op. Je kunt ons altijd bellen of mailen voor het inplannen van een afspraak en meer informatie.